Majoituksen hinta alkaen 50 euroa/hlö/yö

Kysy tarkempia varaus- ja hintatietoja sähköpostitse info@kristilla.fi

Majoitus järvimaisemalla

Nauti elämän helppoudesta tässä rauhallisessa, keskeisellä paikalla sijaitsevassa kohteessa.

Vanhan kartanon päätysiipeen olemme remontoineet viihtyisät tilat kahteen kerrokseen. Omassa rauhassa järven rannalla, mutta kuitenkin lähellä Tampereen keskustaa voit nauttia luonnosta ja helposti pääset kaupungin vilinään bussilla tai autolla. Lapset viihtyvät pihamaalla temmeltäen sekä rannan laiturilta pääsee uimaan kirkasvetiseen Kaukajärveen. Muut kartanon tilat ovat erikseen vuokrattavissa.

Majoitukseen on oma sisäänkäynti ja samanaikaisesti emme vuokraa juhlatiloja majoitustilojen kanssa. Saat siis koko upean miljöön pihoineen käyttöösi. Täällä saat olla rauhassa.

Makuupaikkoja on tällä hetkellä viisi, mutta koska neliöitä on paljon, on tiloihin mahdollista yöpyä myös muutamalla omalla lisävuoteella.

Tampereen keskustaan on noin 15 minuutin ajomatka sekä bussipysäkki löytyy heti kadunvarresta.

Vieraan pääsy

Tilojen vuokraan sisältyy pihakentällä olevan grillikatoksen käyttö sekä ranta. Rantasaunan vuokraus lisämaksusta.

Muuta huomioitavaa

Talo on vanha ja vaikka olemmekin sitä remontoineet, toivomme että tiloja kohdellaan varovasti ja sen mukaisesti. Kaikki pinnat eivät ole uutta, mutta paljon nähneet vuosia.
Kaukajärvi ja Kristillan kartano

Kristillan kartano toimii pääasiassa juhlatiloina, mutta olemme tehneet tiloihin majoituksen, joka palvelee kaikkia. Kartanon tiloissa toimii siis myös juhlatilat eli sali, kellarin salakapakka sekä rantasauna. Voit vuokrata nämä tilat erikseen majoituksen lisäksi. Hinnat näihin saat erikseen pyytämällä.