Rustholli

Rustholli soveltuu hyvin perhejuhlien ja erilaisten tilaisuuksien viettopaikaksi. Hääpaikkana Rustholli on erittäin suosittu. Myös syntymäpäivät, muistotilaisuudet ja muut perheen merkkipäivät onnistuvat hyvin.


Samoin yritysten asiakas- ja henkilöstötilaisuudet, kokoukset ja palaverit sekä tyky- tai tyhy- ja muut virkistyspäivät onnistuvat hyvin Rusthollin tiloissa ja sen pihapiirissä toteutettavaksi.

 

Rusthollin päärakennuksen rokokoo-tyyliset kalusteet kruunaavat juhlasalin, josta avautuu upea järvinäköala kolmelle sivustalle. Suuri sali on jaettavissa pienempiin osiin, joten tila palvelee erikokoisten tilaisuuksien tarpeita. Salissa on 180 vieraspaikkaa. Tilavalla ulkoterassilla asiakaspaikkoja on 100 ja pubiin mahtuu 40 henkilöä.

 

Rusthollin rauhallisesta pihapiiristä löytyy viihtyisä rantasauna takkatupineen ja terasseineen. Saunan pitkille lauteille mahtuu parikymmentä henkeä nauttimaan pehmeistä löylyistä ja laiturilta pääsee pulahtamaan Näsijärven aaltoihin. Viihtyisässä takkatuvassa voi myös kokoustaa pitkän pöydän äärellä.  

 

Rustholli sijaitsee kauniilla paikalla Näsijärven rannalla, 12 km päässä Tampereen keskustasta Olkahisissa ja omalla autolla tuleville asiakkaille löytyy tilava pysäköintipaikka.

Ohjelmapalvelut

Rusthollissa onnistuvat isommankin porukan tapahtumat; jopa 200 henkilöön saakka! Rantalentopallokenttä, aivan nurkalta lähtevät hyvin hoidetut lenkkipolut ja upea sijainti Näsijärven rannalla antavat loistavat puitteet monenlaisten tapahtumien järjestämiseen.

 

Miltä kuulostaisi talviaikaan kokouspäivän päätteeksi esimerkiksi Voltti Winter Games –ohjelmapaketti, tauolla kuumat mehut tai glögit ja toisena ohjelmaosuutena Hyvää Oloa Venytellen –ryhmäliikuntatunti tai Selätä Selkäsi –hyvinvointitunti. Siitä sitten saunomaan ja päivän kruunaajana maistuva päivällinen.

 

Powered by Aava 3