Rustholli

Toinen tamperelaisten perheiden perinteinen juhlapaikka Rustholli on jälleen käytettävissä juhlien ja erilaisten tilaisuuksien viettopaikaksi. Rustholli sijaitsee kauniilla paikalla Näsijärven rannalla, 12 km päässä Tampereen keskustasta Olkahisissa.


Rusthollin rokokoo-tyyliset kalusteet kruunaavat juhlasalin, josta avautuu järvinäköala kolmelle sivustalle. Rusthollin suuri sali on jaettavissa pienempiin osiin, joten tila palvelee erikokoisten tilaisuuksien tarpeita. Salissa on 180 vieraspaikkaa. Tilavalla ulkoterassilla asiakaspaikkoja on 100 ja pubiin mahtuu 40 henkilöä.

 

Rauhallisessa pihapiirissä on tilava saunatila takkatupineen. Sauna ja tupa on kokonaisuudessaan remontoitu. Rantasaunan lauteille mahtuu parikymmentä henkeä pehmeisiin löylyihin. Takkatuvan tiloissa voi myös kokoustaa. 

 

Rusthollin tilat soveltuvat hyvin erilaisten perhejuhlien ja yritystilaisuuksien järjestämiseen. Hääpaikkana Rustholli on erittäin suosittu. Myös syntymäpäivät, muistotilaisuudet ja muut perheen merkkipäivät onnistuvat hyvin.

 

Samoin Rustholli soveltuu erinomaisesti myös yritystilaisuuksien järjestämiseen. Yritysten asiakas- ja henkilöstötilaisuudet, kokoukset ja palaverit sekä tyky- tai tyhy- ja muut virkistyspäivät onnistuvat hyvin Rusthollin tiloissa ja sen pihapiirissä toteutettavaksi. Rusthollissa on autolla tuleville asiakkaille tilava pysäköintipaikka.

Ohjelmapalvelut

Rusthollissa onnistuvat isommankin porukan tapahtumat; jopa 200 henkilöön saakka! Rantalentopallokenttä, aivan nurkalta lähtevät hyvin hoidetut lenkkipolut ja upea sijainti Näsijärven rannalla antavat loistavat puitteet monenlaisten tapahtumien järjestämiseen. Miltä kuulostaisi talviaikaan kokouspäivän päätteeksi esimerkiksi Voltti Winter Games –ohjelmapaketti, tauolla kuumat mehut tai glögit ja toisena ohjelmaosuutena Hyvää Oloa Venytellen –ryhmäliikuntatunti tai Selätä Selkäsi –hyvinvointitunti. Siitä sitten saunomaan ja päivän kruunaajana maistuva päivällinen.

 

Powered by Aava 3