Kristillan kartano

Kristillan kartanon juhla- ja kokouspaikka sijaitsee Tampereella Kaukajärven rannalla vain 6 km Tampereen keskustasta.

Kartanomiljööseen kuuluvat vanha kartanorakennus ja suuri puistomainen puutarha. Puutarhan keskitasanteella on suuri kenttä ulkoilutapahtumia varten Rannassa on saunarakennus ja pieni grillausmahdollisuus ja avoin laavu. Kartanon kellariin on piilotettu leikkimielisesti ”salakapakka”. Kristillan pihatien varrella on kaksi tilavaa parkkipaikkaa.

Vanha rakennus on entisöity uuteen loistoonsa kristallikruunuineen ja antiikkihuonekaluineen, jotka luovat mitä hienoimmat puitteet perhejuhlien viettoon. Häät, syntymäpäivät, muistotilaisuudet ja muut perheen merkkipäivät onnistuvat hyvin.

 

Kristilla soveltuu erinomaisesti myös yritystilaisuuksien järjestämiseen. Yritysten asiakas- ja henkilöstötilaisuudet, kokoukset ja palaverit sekä tyky- tai tyhy- ja muut virkistyspäivät onnistuvat hyvin kartanon tiloissa ja sen pihapiirissä toteutettavaksi.

 

Kartanon sisätilan saliin mahtuu 65 henkilöä, saunan lautaille viisi kerrallaan, takkatupaan parikymmentä.

 

Tämä on tekstikappale. Voit lisätä tähän tekstiä ja kuvia.

Tunnelmallinen rantasauna, uintimahdollisuus ja pieni grillausmahdollisuus

Kristillan pihapiirissä Kaukajärven rannassa on tunnelmallinen sauna ja viihtyisä takkatupa. Saunan makeista löylyistä pääsee laituria pitkin uimaan. Rannassa on myös makkaranpaistomahdollisuus grillissä ja laavumainen kota. 

Salakapakka

Suuren suosion saavuttanut ”salakapakkamme” löytyy Kristillan kellarin pimeistä uumenista. Siellä lauletaan karaokea, pelataan Casinossa korttia ja viihdytään yhdessä. Koe aidon salakapakan tunnelma! Salakapakkaan voi tuoda omat alkoholipitoiset juotavat.

 

Ohjelmapalvelut

Kristillassa onnistuvat loistavasti sisä- ja ulkoliikunta – niin kesä- kuin myös talviaikaan. Sisäliikunnassa maksimiryhmäkoko on noin 20 henkilöä – ulkona jopa 70-100 hengen porukan pyörittäminen on mahdollista.

Liikunnallisten ohjelmien lisäksi kysy ehdotuksia ja tarjous myös koskien esimerkiksi luennoitsijoita tai esiintyjiä kuten stand-up –koomikoita, mentalisteja tai artisteja ja bändejä. Laajasta yhteistyöverkostostamme löytyy paljon vaihtoehtoja! 

 

Powered by Aava 3