Kristillan kartano

Kristillan kartanon juhla- ja kokouspaikka sijaitsee Tampereella Kaukajärven rannalla vain 6 km Tampereen keskustasta.

Kristillan kartanomiljööseen kuuluvat vanha kartanorakennus ja suuri puistomainen puutarha. Kristillan rannassa on saunarakennus, jonka yhteydessä on tilava kota ja kylpytynnyri. Kartanon kellariin on piilotettu leikkimielisesti ”salakapakka”. Lisäksi Kristillan pihatien varrella on kaksi tilavaa parkkipaikkaa.

Vanha rakennus on entisöity uuteen loistoonsa kristallikruunuineen ja antiikkihuonekaluineen, jotka luovat mitä hienoimmat puitteet perhejuhlien viettoon. Häät, syntymäpäivät, muistotilaisuudet ja muut perheen merkkipäivät onnistuvat hyvin.

 

Kristilla soveltuu erinomaisesti myös yritystilaisuuksien järjestämiseen. Yritysten asiakas- ja henkilöstötilaisuudet, kokoukset ja palaverit sekä tyky- tai tyhy- ja muut virkistyspäivät onnistuvat hyvin kartanon tiloissa ja sen pihapiirissä toteutettavaksi.

 

Kartanon sisätilan saliin mahtuu 60 henkilöä.

 

Tunnelmallinen rantasauna, uintimahdollisuus ja kota

Kristillan pihapiirissä Kaukajärven rannassa on kartanon sauna ja viihtyisä 20 hengen takkatupa. Saunan makeista löylyistä pääsee laituria pitkin uimaan. Rannassa on myös kota, jossa makkarat paistuvat tai grilliherkut valmistuvat. Tunnelmallisessa kodassa on mukava jatkaa illanviettoa pidempäänkin.

Salakapakka

Suuren suosion saavuttanut ”salakapakkamme” löytyy Kristillan kellarin pimeistä uumenista. Siellä lauletaan karaokea, ajetaan Suomen rallipätkillä kilpaa ajosimulaattorilla, pelataan Casinossa korttia ja viihdytään yhdessä. Koe aidon salakapakan tunnelma! Salakapakkaan voi tuoda omat alkoholipitoiset juotavat.

 

Ohjelmapalvelut

Kristillassa onnistuvat loistavasti sisä- ja ulkoliikunta – niin kesä- kuin myös talviaikaan. Sisäliikunnassa maksimiryhmäkoko on noin 20 henkilöä – ulkona jopa 70-100 hengen porukan pyörittäminen on mahdollista.

Liikunnallisten ohjelmien lisäksi kysy ehdotuksia ja tarjous myös koskien esimerkiksi luennoitsijoita tai esiintyjiä kuten stand-up –koomikoita, mentalisteja tai artisteja ja bändejä. Laajasta yhteistyöverkostostamme löytyy paljon vaihtoehtoja! 

 

Powered by Aava 3