Ohjelmapalvelut

Kristillan ja Rusthollin ohjelmapalveluista vastaa Tapahtumatuotanto Voltti Oy. Voltti on innostavia tapahtumia ja erityisesti liikunta- ja hyvinvointitapahtumiin erikoistunut yritys Tampereelta. Tuotamme hyvinvointi- ja tapahtumapalveluita vuoden ympäri; aina tuhansia ihmisiä tavoittavista kuntoliikuntatapahtumista, Likkojen Lenkki, yritysten ja erilaisten ryhmien tyky- ja virkistyspäiväkokonaisuuksiin saakka.

Moottoriurheilusta kiinnostuneille Carpe Diem tarjoaa ralliautokyydityksiä ja Off-Road -autoilua.

Vauhdin hurmaa Kurun Seitsemisessä

Carpe Diem tarjoaa sinulle unohtumattoman kokemuksen ralliautoilun maailmassa. Käytössämme on Citroen C 4 VTR. Kokenut, useita ralleja ajanut kuljettajamme tarjoaa vauhdikasta kyytiä turvallisesti. Hyppää ihan oikeaan ralliautoon "kartturiksi" repsikanpenkille ja koe rallin unohtumatonta hurmaa.

Off-road -rata

Off-road –autoilla ajetaan metsässä vaikeassa maastossa kallioiden ja kantojen keskellä. Kukin ajaja yrittää yksin saada autonsa maaliin eli jokainen joutuu pistämään omat taitonsa peliin. Virheisiin ei ole varaa. Eikun ajovarusteet päälle ja kisaan! Päivän päätteeksi voi kerrata kokemuksia makkaranpaiston tai nokipannukahvien kera.

Tule Kuruun Seitsemisen portti Extreme Rallicenteriin.

Tapahtumatuotanto Voltti Oy

Työhyvinvointi- ja virkistystapahtumat yrityksille ja muut yritystapahtumat

Voltti järjestää yritysten ja erilaisten ryhmien tyky- ja virkistystapahtumia, saunailtoja, kesäpäiviä, pikkujouluja sekä koulutus- ja kokouspäiviä. Onko Teidän yrityksessämme suunnitteilla työhyvinvointi- tai virkistyspäivä? Olemme mielellämme apua; valittavissa on jokin valmiista paketeistamme tai voimme räätälöidä tapahtumapäivän täysin toiveidenne mukaisesti.

Ideoita ja uutta sisältöä tyky- ja virkistyspäiviin

Tyky- ja virkistyspäivä tarjoaa henkilökunnalle mahdollisuuden tutustua toisiinsa entistä paremmin sekä viettää aikaa yhdessä leppoisassa ja yhdenvertaisessa ilmapiirissä. Onnistunut virkistyspäivä antaa mukavia muistoja, kohottaa yhteishenkeä ja parantaa työilmapiiriä. Kohonnut työhyvinvointi auttaa organisaatiota menestymään, sillä hyvinvoiva henkilöstö toimii työyhteisönä tehokkaammin.

 

Voltti järjestää tyky- ja virkistyspäiviä yrityksille ja yhteisöille ympäri vuoden. Virkistyspäivissä on usein mukana liikunnallinen näkökulma ja sporttiosuus voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan leikkimielisistä kevyistä lajeista aina hikiliikuntaan asti. Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia ulkoilma-aktiviteetteja sekä myös useita sisätiloissa toteutettavia tunteja.

Ulkoliikuntaa kesällä muun muassa

  • Leikkimielinen neli- / viisottelu pienryhmissä. Erittäin hauskaa ja leppoisaa yhteistä tekemistä. Toteutus onnistuu suurellekin ryhmälle. Lajeina muun muassa turbokeihäänheitto, tarkkuusheitto, pehmokuulantyöntö, saappaanheitto, norsupallon tekniikkarata, pussihyppely, tasapainorata ja erilaiset älypelit (Huojuva Torni, JättiMikado jne).
  • Voltin Landeolympilaiset –ohjelmapaketti – tutustu tästä linkistä.
  • Frisbeegolf. Sisältää lajiopastuksen, heittoharjoituksia ja 6-9 väyläisen frisbeegolfradan pelaamisen.
  • PehmoPesis – turvallista pesäpalloa pehmopalloilla ja –mailalla; tulee varmasti koulun liikuntatuntiajat mieleen!
  • Norsupallopeli – jalkapallon hieman muokatuilla säännöillä pelattava laji; pelivälineenä iso jumppapallo. Kuulostaa helpolta, mutta ei ole!

Ulkoliikuntaa talvella muun muassa

  • UUTTA! Voltti Winter Games –olympialaiset – tästä ei tiimihengen kohotus parane!
  • Frisbeegolf – tätä lajia voit pelata jopa hangessa ja pikkupakkasella!
  • Hankipallo

Ryhmäytyminen ja tiimihengen nostatus

 

 

Powered by Aava 3