Ohjelmapalvelut

Kristillan ja Rusthollin ohjelmapalveluista vastaa Tapahtumatuotanto Voltti Oy. Voltti on innostavia tapahtumia ja erityisesti liikunta- ja hyvinvointitapahtumiin erikoistunut yritys Tampereelta. Tuotamme hyvinvointi- ja tapahtumapalveluita vuoden ympäri; aina tuhansia ihmisiä tavoittavista kuntoliikuntatapahtumista, Likkojen Lenkki, yritysten ja erilaisten ryhmien tyky- ja virkistyspäiväkokonaisuuksiin saakka.

Moottoriurheilusta kiinnostuneille Carpe Diem tarjoaa ralliautokyydityksiä ja Off-Road -autoilua.

Vauhdin hurmaa Kurun Seitsemisessä

Carpe Diem tarjoaa sinulle unohtumattoman kokemuksen ralliautoilun maailmassa. Käytössämme on Citroen DS 3. Kokenut, useita ralleja ajanut kuljettajamme tarjoaa vauhdikasta kyytiä turvallisesti. Hyppää ihan oikeaan ralliautoon "kartturiksi" repsikanpenkille ja koe rallin unohtumatonta hurmaa.

Off-road -rata

Off-road –autoilla ajetaan metsässä vaikeassa maastossa kallioiden ja kantojen keskellä. Kukin ajaja yrittää yksin saada autonsa maaliin eli jokainen joutuu pistämään omat taitonsa peliin. Virheisiin ei ole varaa. Eikun ajovarusteet päälle ja kisaan! Päivän päätteeksi voi kerrata kokemuksia makkaranpaiston tai nokipannukahvien kera. Tule Kuruun Seitsemisen.

Tapahtumatuotanto Voltti Oy

Työhyvinvointi- ja virkistystapahtumat yrityksille ja muut yritystapahtumat

Järjestämme vuosittain kymmeniä tyky- ja virkistystapahtumia, saunailtoja, kesäpäiviä, pikkujouluja sekä koulutus- ja kokouspäiviä. Onko yrityksessänne suunnitteilla työhyvinvointi- tai virkistyspäivä ja kaipaatte laadukasta ohjelmaa ja sisältöä tapahtumaanne? Olemme mielellämme apunanne! 

Ideoita ja uutta sisältöä tyky- ja virkistyspäiviin

Tyky- ja virkistyspäivä tarjoaa henkilökunnalle mahdollisuuden tutustua toisiinsa entistä paremmin sekä viettää aikaa yhdessä leppoisassa ja yhdenvertaisessa ilmapiirissä. Onnistunut virkistyspäivä antaa mukavia muistoja, kohottaa yhteishenkeä ja parantaa työilmapiiriä. Kohonnut työhyvinvointi auttaa organisaatiota menestymään, sillä hyvinvoiva henkilöstö toimii työyhteisönä tehokkaammin.

 

Voltti järjestää tyky- ja virkistyspäiviä yrityksille ja yhteisöille ympäri vuoden. Tapahtumapäivissä on usein mukana liikunnallinen näkökulma ja sporttiosuus voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan leikkimielisistä kevyistä lajeista aina hikiliikuntaan asti. Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia ulkoilma-aktiviteetteja sekä myös useita sisätiloissa toteutettavia tunteja.

Ulkoliikuntaa kesällä muun muassa

  • Leikkimielinen neli- / viisottelu pienryhmissä. Hauskaa ja leppoisaa yhteistä tekemistä; lajeina muun muassa erilaisia strategia- ja älypelejä sekä liikunnallisia lajeja.
  • Voltin Landeolympilaiset –ohjelmapaketti – tutustu tästä linkistä >>

Ulkoliikuntaa talvella muun muassa

  • Voltti Winter Games –olympialaiset – tästä ei tiimihengen kohotus parane!
  • Pakkasfrisbee – tätä lajia voit pelata jopa hangessa ja pikkupakkasella!

Ryhmäytyminen ja tiimihengen nostatus

Ohjelmaa pikkujoulutapahtumiin - tutustu tästä linkistä >>

  • Voltin biisikärpänen -musavisa
  • X-mas Olympics - Jouluteemaiset olympialaiset teemoina mm. piparintuunaus ja HulaHula; naurutakuu! 

 

Powered by Aava 3